PREMIS ACADÈMICS >

Premi als millors Treballs de Final de Graus del CETT-UB

Premis TFG Graus

CETT Fundació convoca el Premi CETT Fundació als Millors Treballs de Final de Graus del CETT-UB per incentivar a l’alumnat del Grau de Turisme i del Grau Interdisciplinari de Ciències Culinàries i Gastronòmiques a desenvolupar els seus Treballs de Final de Grau (TFG) fomentant l’excel·lència i aportant un estímul a la seva realització amb rigor, qualitat i profunditat.

A qui s'adreça

El Premi s’adreça a tot l’alumnat del Grau de Turisme del CETT-UB i a tot l’alumnat del Grau Interdisciplinari de Ciències Culinàries i Gastronòmiques del CETT que, presentat el seu TFG al curs acadèmic 2023-2024 -període comprés entre el setembre del 2023 i el juliol de 2024, hagin obtingut la qualificació d’Excel·lent o Matrícula d’Honor. A tal fi, es comunicarà aquesta convocatòria per escrit als i les alumnes que concorrin en aquesta circumstància, instant-los a que confirmin la seva participació si així ho desitgen.

Per aquells alumnes que presentin el seu treball de final de grau al setembre de 2024, podran participar a la següent convocatòria d'aquests premis.

Els premis
  • PREMI AL MILLOR TREBALL FINAL DE GRAU DE TURISME: El premi consisteix en una beca del 70% de l'import del primer curs d’un Màster impartit al CETT (excepte taxes de la UB).

  • PREMI AL MILLOR TREBALL FINAL DE GRAU INTERDISCIPLINARI DE CIÈNCIES CULINÀRIES I GASTRONÒMIQUES: El premi consisteix en una beca del 70% de l'import del primer curs d’un Màster o d’un Diploma d’Extensió Universitària impartit al CETT (excepte taxes de la UB).

Característiques dels premis

  • Els alumnes guanyadors podran fer ús de la beca els dos cursos acadèmics després d’haver estat premiats i no s’hi podran sumar cap altre tipus de descomptes.
  • En el cas que les persones premiades no vulguin cursar la formació escollida en les esmentades condicions, el Premi quedarà sense efecte i no es podrà derivar a d’altres.
  • Els equips de treball podran estar formats per més d’un/a estudiant, no obstant, el premi es lliurarà a un màxim de dos membres de l’esmentat equip. CETT Fundació sol·licitarà a l’equip els noms dels dos membres que gaudiran del Premi, declinant qualsevol responsabilitat en l’atorgament d'aquest.
Com participar

Per participar els candidats/es hauran d’omplir el formulari de sol·licitud de participació del web de CETT Fundació que trobaràs al final d'aquesta pàgina. La data límit per participar és el 10 de juliol de 2024 a les 23.59 h.

Tal i com s’indica en el formulari, s’ha d’adjuntar el Treball amb el nom TFG_nomdeltreball.

DESCARREGAR BASES EN PDF. El fet de concursar suposa l’acceptació d’aquestes bases.

Procediment de selecció

Els candidats/es presentaran oralment el seu projecte al jurat el 19 de juliol de 2024. La presentació tindrà una durada de 10 minuts i, posteriorment, el jurat disposarà de 5 minuts per a fer les preguntes que consideri oportunes.

Lliurament del premi

El lliurament formal dels premis tindrà lloc en un acte públic durant el primer semestre del curs acadèmic 2024-2025 del CETT-UB.

Històric de premiats
2023
  • Leveraging business intelligence in hotel reviews to improve guest satisfaction. Examining customer Experience using online hotel reviews in Europe”, de la Sophia Lavoreiro, del Grau de Turisme
  • Aplicacions gastronòmiques i fermentacions de l’espirulina (arthrospira platensis)”, d'Anna Pla, del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
2022
  • Smart Museums. Definition and presentation of a Smart Management model for museus”, d'Alba Pérez, del Grau de Turisme
  • Formulació d’un gelat vegà apte per a intolerants com a estratègia nutricional per a nens/adolescents en tractament oncològic”, d'Anna Segarra i Laura Torras, del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
2021
  • Domestic Language Tourism Experiences in Spain”, de Laia Tonda Llombart, del Grau de Turisme
2020
  • Turisme i gènere: implementació a l'aula de la perspectiva feminista”, de Núria Abellan, del Grau de Turisme
  • La percepción sensorial del vino: un estudio intercultural entre México y España”, d'Ángeles Salazar i Ingrid Oliveras, del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
2019
  • "Caracterització i debat sobre el turisme de voluntariat", de Marta Salvador, del Grau de Turisme
  • "Presència de la cuina tradicional catalana al Celler de Can Roca. Anàlisi quantitativa de corpus de receptes", de Mar Saló, del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques

Menció especial:

  • "Oferta y condiciones del turismo rural comunitario en las províncias de Salta, Jujuy y Tucumán, Argentina", de Carla Izcara i Raúl González, del Grau de Turisme
2018
  • "De la turismofòbia a la convivència turística", de Núria Guitart Casalderei, Anna Pitarch Mach, Jessica Alcalde García i Óscar Vallvé Fernández, del Grau de turisme

Menció especial:

  • "Tourism&Theatre, to be or not to be?", de Lluís Santamarta Espuña, del Grau de Turisme
2017
  • "Aproximación a los sistemas de fidelización de huéspedes en el sector hotelero", d'Ana Fernández Brabezo i Irene Aldana Aguado, del Grau de Turisme
2016
  • "Barcelona més enllà de Barcelona. La ciutat cinematogràfica transformada en altres ciutats", de Andrea Campos Hernández, Carlota Bonet Balaguer, Blanca Tejedor Parodi, Carla Marcos Cladellas i Blanca Tejedor, del Grau de Turisme
2015
  • "Valoración de la responsabilidad social empresarial (RSE) por parte de los usuarios y trabajadores de un grupo hotelero", de Mònica Amstrong Viñas, Marc Badia Basoli, Amanda García Capdevila i Ana Molina Sáez, del Grado de Turismo.
2014
  • "El turismo ruso en la ciudad de Barcelona", de Iuliia Lekomtceva, del Grau de Turisme
2013
  • "Les condicions generals de la contractació i les clàusules abusives als tribunals", de Míriam de Jesús Clua, Marta Gregori Sorribes i Clara Mias Rabassedas, del Grau de Turisme
2012
  • "U-Room, la nueva herramienta de gestión hotelera", de Marc García Govaze i Pablo Argullós Salgado, del Grau de Turisme
2011
  • "Guia de les formatgeries artesanes dels Pirineus catalans", de Raquel Lamazares Sebaroja, del Grau de Turisme
2010
  • "La ciutat de repòs i vacances: un projecte relegat a l'oblit", de Mireia Camps Calvet i Mònica Lago Rodríguez, del Grau de Turisme
  • "El necroturisme a Catalunya. Proposta d'itineraris turisticoulturals per cementiris catalans", de Marta Pitarch Robles, del Grau de Turisme

Menció especial:

  • "Revenue Management: aplicació a restauració i a espais funcionals", de Mar Belzunces Rodríguez, del Grau de Turisme
2009
  • "El derecho del turismo en Catalunya. Aproximación turisprudencial", de Saray Fandiño Costoya, del Grau de Turisme
  • "El turisme de sofà a Barcelona", d'elisenda Borràs Ferrer i David Romo Pérez, del Grau de Turisme
2008
  • "¿Aún se pueden ver las estrellas?", de Núria González Aznar i Victor Goitia Serra, del Grau de Turisme.
2007
  • "El turisme a judici. 10 anys de turisprudència arrel de l'aprovació de la llei de viatge combinat", de Francisca Hernández, del Grau de Turisme
2006
  • "Barcelona Bus Turístic: cuestión de calidad", de Alberto Cifuentes Tenorio, del Grau de Turisme
2005
  • "Estudi de mercat de les residències universitàries a Barcelona", de Anna Maria Vila Majoral i Francesc Xavier Rebollo Graupera, del Grau de Turisme

Vols participar? Consulta les bases i omple aquest formulari